Terug naar de resultaten
Kade Noord
2951 Alblasserdam
Koopaanneemsom € 254.000,- tot € 1.079.000,- Beschikbaar

Kenmerken

Aantal kavels 33 Woningtypen Appartement, Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Kade Noord. Een dynamisch uitzicht, comfortabele nieuwbouw én dichtbij Rotterdam en Dordrecht

Op misschien wel een van de mooiste locaties van Alblasserdam, aan rivier de Noord, komen 6 smaakvolle kadewoningen en 27 luxe appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 3 urban villa’s...
Lees meer

Foto's

 in Alblasserdam 2951

Omschrijving

Kade Noord. Een dynamisch uitzicht, comfortabele nieuwbouw én dichtbij Rotterdam en Dordrecht

Op misschien wel een van de mooiste locaties van Alblasserdam, aan rivier de Noord, komen 6 smaakvolle kadewoningen en 27 luxe appartementen. De appartementen zijn verdeeld over 3 urban villa’s met ieder 9 luxe appartementen met een woonoppervlak van 59m2 tot 226m2.

De 6 kadewoningen met stoere vide hebben een woonoppervlak van 159m2 inclusief ruime inpandige berging en mooi terras dat hangt over rivier de Noord.

Alle woonkamers en terrassen van de kadewoningen en appartementen zijn Zuidwest georiënteerd en hebben zicht op rivier de Noord. De dynamiek op het water en de indrukwekkende Hollandse luchten zorgen voor een uitzicht dat nooit verveeld!

Duurzaam en toekomstbestendig
De 6 kadewoningen en 27 appartementen zijn ruim, luxe afgewerkt, duurzaam, energiezuinig én daarmee toekomstbestendig. Alle woningen krijgen een individuele warmte-koudeopslag systeem en zonnepanelen op het dak. Dit betekent gasvrij stoken én koken en heeft als voordeel een energiezuinige woning met een veilig, aangenaam en constant binnenklimaat. Klaar voor de toekomst!
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 254.000,- - € 1.079.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 0 m² Inhoud 157 m³ t/m 594 m³ Aantal kavels 33 Vrij 33 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement, Woonhuis

Foto's

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.